Omschrijving

Deze statige woning ligt langs de weg van Peer naar Linde op een perceel van 3,5 hectare. De woning zelf is volledig in authentieke stijl gebouwd met veel houtaccenten, deze accenten zijn doorheen de volledige woning te bewonderen. De loods is 20m x 15m en is ideaal om te gebruiken voor de stalling van werkmateriaal. Achterliggend is een grote weide van ongeveer 3 hectare te vinden, indien gewenst kan deze weide omgevormd worden tot paardenwei.

Woning
De gehele woning is omringd door een schitterende hoge haag en door middel van 2 toegangspoorten kunnen zowel de woning als de loods bereikt worden. éénmaal men de voordeur van de woning binnenstapt, ziet men de authentieke houten balken die in de gehele woning gebruikt worden.

Momenteel is enkel het gelijkvloers in gebruik, de 2 slaapkamers en badkamer zijn te bereiken via de inkomhal. De woonkamer is ongeveer 40 m² groot en in deze kamer komen de authentieke houten balken weer terug. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasmachine, oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en een dubbele wasbak. Vanuit de keuken is de veranda bereikbaar, waar men op een zomeravond heerlijk kan vertoeven.

De berging, met wasmachine en droger, direct gelegen aan de achterdeur, is voorzien van een douchecabine, zodat men niet vuil doorheen het hele huis moet wandelen. Daarnaast is de vroegere garage omgebouwd tot speelkamer/kantoorruimte. In deze ruimte staat de nieuwe cv-ketel. Deze ketel wordt gestookt met hout en dient éénmaal per dag gevuld te worden met hout, waarna de woning en het warm water gedurende de gehele dag warm blijft.

De zolder is momenteel in gebruik als bergzolder, maar deze ruime zolder kan eventueel omgevormd worden tot meerdere slaapkamers en een extra badkamer. De zolder is ruim 100m² groot en als men hier extra slaapkamers creëert, komt de woonoppervlakte van de gehele woning op ruim 270m² uit.

Tuin
De tuin rondom de woning is een onder architectuur aangeplante tuin met veel sierplanten. Aan de voorkant van het perceel staan tientallen goed onderhouden buxus planten. Daarnaast is er nog een vijver waar men vanuit de keuken een prachtig zicht op heeft.

Loods
De loods van 20m x 15m biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van groot rollend materieel of de loods kan opnieuw ingedeeld worden, zodat er een twintigtal paarden op stal kunnen staan. Aan beide kanten van de loods zijn nog aanbouwen die bij de loods betrokken kunnen worden. Aan 1 zijkant van de loods zijn 4 poorten voor de stalling van auto's. De grote sectionaal poort is dermate hoog en breed dat vrachtwagens hier zonder problemen binnen kunnen rijden.

Weide
Achter de woning en loods ligt ongeveer 3,2 hectare weide, momenteel staat er maïs op de weide .De paardenliefhebber kan de weide omvormen tot één grote paardenwei. Het gehele perceel is omheind.

Pluspunten woning:
- EPC: 292 kWh/m²
- 2 slaapkamers, mogelijkheid voor extra slaapkamers op de eerste verdieping
- 3,5 hectare grond
- onder architectuur aangelegde tuin
- Loods van 300m2
- Vlak bij uitvalswegen richting Hasselt en Eindhoven
- Dicht bij het centrum van Linde, op ongeveer 3,5km van het centrum van Peerwww.huis-te-koop-peer.be

Financiële info

Prijs € 765.000,00
Registratierechten en erelonen € 57.493,67
Ki € 1.310,00

Geografische info

Adres Steenweg Linde 38
Gemeente Peer (3990)
Omgeving Dorp

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Tuinoppervlakte 32620 m²
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal garages 5

EPC gegevens

EPC n° 20180223-0002034904-1
EPC waarde 292 kWh/m²
292

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1990
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Staat Uitstekende staat
Grond oppervlakte 35085 m²
Woonoppervlakte 162 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 162 m²
Oppervlakte 1e verdieping 100 m²
Handelsoppervlakte 300 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Hout
Beschrijving verwarming Houtgestookte cv-ketel
Schrijnwerk buiten Hout
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee

Panden in de buurt