Omschrijving

Gelegen tussen de centra van Neerpelt en Sint-Huibrechts-Lille bevindt zich dit perceel van ongeveer 1,8 hectare, met een wijd zicht rondom op de weien. De woning die momenteel op de grond staat is verouderd en kan afgebroken worden. Er kan een nieuwbouw gebouwd worden met een inhoud van maximaal 1000m³.

Het perceel bestaat uit een stuk landbouwgrond en een groot stuk bos. Doorheen de jaren is er in het bos een pad gecreëerd met verschillende plaatsen waar men rustig kan zitten en genieten van de natuur.

Huidige woning:

De begane verdieping heeft een grote woonkamer aansluitend aan de keuken. Aan de voorzijde van de woning is nog een klein kantoor met uitzicht over de omliggende weiden. De badkamer en het toilet zijn te vinden op de begane verdieping. Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 ruimtes die gebruikt kunnen worden als opslagplaats.

De eerste verdieping telt 5 slaapkamers en er is nog een vaste trap naar de zolder, die desgewenst nog kan ingericht worden als speelkamer of men kan er nog extra slaapkamers creëren.

In de tuin staan nog enkele tuinhuizen/garages voor de opslag van hout.

In het bestemmingsplan is opgenomen dat er op de plaats van de woning een nieuwbouwwoning gebouwd mag worden. Deze eigendom kan dus gezien worden als een bouwkavel, waarop men een nieuwbouwwoning op kan bouwen met een maximale inhoud van 1000m³.

Pluspunten:
- Ongeveer 1,77 hectare grond;
- Landelijke en rustige ligging;
- Nieuwbouw tot 1000m³;
- Centrale ligging;
- Scholen en winkels op enkele minuten rijden.

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Riet 1
Gemeente Neerpelt (3910)
Omgeving Platteland

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

EPC n° 20180329-0002045577-2
EPC waarde 727 kWh/m²
727

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1951
Te Renoveren ja
Grond oppervlakte 17720 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Agrarisch gebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee

Panden in de buurt